Wil jij je graag fitter voelen? Volg dan het succesvolle F.I.T. programma van Forever. Dankzij de verschillende trainingsprogramma’s, die gecombineerd gaan met een uitgebreid voedingsplan, kan je jouw persoonlijke doelen behalen. Een gezondere levensstijl begin je dan ook met de hulp van het F.I.T. programma van Forever. Deze pakketen zijn verkrijgbaar bij Fit Lifestyle Angelique.

Uniek voedings- en bewegingsplan

F15 - Fitlifestyle AngeliqueHet F.I.T. programma, dat staat voor Foundation, Inspiration, Transformation, van Forever bestaat uit drie verschillende pakketten met ieder hun eigen unieke voedings- en bewegingsplan. Deze ondersteunen jouw persoonlijke doelen, zoals gewichtsverlies en het opstarten en vasthouden van een gezonde levensstijl. Het C9 pakket is het startersprogramma, waarbij je in 9 dagen de basis legt om energieker en fitter te worden. Hierna kun je overgaan op het F15 pakket, wat er is voor beginners, regelmatige en gevorderde sporters. Dankzij gepersonaliseerde trainingen en voedingsschema’s kun jij je binnen 15 dagen al snel beter voelen en gezonder leven. Het derde pakket is Vital5, waarmee je jouw gezonde levensstijl kunt onderhouden en zo gezond en vitaal blijft.

Meer resultaat dankzij aanvullende producten

Naast de trainingsprogramma’s en voedingschema’s die je krijgt met de verschillende onderdelen, ontvang je bij ieder pakket ook aanvullende producten. Dit zijn producten van Forever die aansluiten bij een gezonde levensstijl. Het gaat hier om voedingssupplementen die diverse voedingsstoffen bevatten, zoals aloë vera gel en shakes vol proteïne. Deze aanvullende producten dragen bij aan het succes van de programma’s en zorgen ervoor dat je lichamelijk en geestelijk beter functioneert.

Advies en begeleiding

Je kunt bij Fit Lifestyle Angelique de verschillende pakketten bestellen en zo starten aan een gezondere levensstijl. Het is ook mogelijk om daarbij advies te krijgen van een lifestyle coach. Op die manier krijg je begeleiding en coaching in het ontwikkelen van je nieuwe gezondere manier van leven. Zo krijg je gratis recepten, een voedingsschema en een aantal consultgesprekken om je nog fitter en energieker te voelen.

Fit worden

Wil jij fitter worden en lekker in je vel zitten? Wil jij gezonder gaan leven en meer sporten maar weet je niet goed hoe? Het F.I.T. programma van Forever helpt jou met een gezondere levensstijl. Ik help je als lifestyle coach graag om je weer goed te voelen. Dit kan door het begeleiden bij de verschillende trainingsprogramma’s van F.I.T. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken