Als sporter is voeding van groot belang, maar aanvullende supplementen kunnen helpen bij de prestatie. ARGI+ is een uniek supplement voor sporters die hun lichaam net dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. Dankzij de verschillende componenten helpt het sporters herstellen en krijg je weer energie. Zo krijgt je lichaam de hele dag door een boost om fit te blijven. ARGI+ is nu verkrijgbaar bij Fit Lifestyle Angelique.

ARGI+

Optimaal herstellen voor sporters

Het herstel is voor sporters noodzakelijk voor succes. ARGI+ helpt zowel de prestatieve als de amateursporter met een sneller herstel. Een van de hoofdbestanddelen is namelijk L-arginine, een aminozuur dat ervoor zorgt dat je bloed beter kan stromen. Zo neemt het meer zuurstof op en herstel je sneller. Dit betekent dat je sneller aan de slag kan. Bovendien zorgen de overige stoffen in ARGI+ dat alle L-arginine in het lichaam wordt opgenomen.

Aanvullende  vitamines

Naast L-arginine bestaat ARGI+ uit diverse vitamines die elkaar versterken in hun werking. Dit zorgt voor een zeer voedzame drank die ideaal werkt voor mensen die regelmatig sporten en een hoge spierbelasting hebben. Zo vind je in de sticks vitamines die de weerstand verhogen en je meer energie geven. Regelmatig gebruik zorgt dan ook voor een beter uithoudingsvermogen. Daarnaast helpen de vitamines je mentaal te ondersteunen, zodat je jezelf iedere dag weer goed voelt en lekker in je vel zit.

Handige meeneemverpakking

Voor een optimale werken wordt aanbevolen iedere dag 10 gram in te nemen. Dit kan zeer eenvoudig dankzij de handige meeneemverpakking. Je kunt de kleine sticks namelijk overal mee naartoe nemen en gemengd met voldoende water innemen. Let wel op, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is het gebruik van ARGI+ niet geschikt. Bij gebruik van medicatie of wanneer je onder medische behandeling wordt streng aangeraden eerst met je arts te overleggen voor gebruik.

Hulp nodig bij je gezonde levensstijl?

Het gebruik van ARGI+ kan je helpen naast je gezonde voeding om te ondersteunen bij een gezondere levensstijl. Wil je hier graag in begeleid worden om zo optimaal resultaat te behalen? Dan help ik je graag als lifestyle coach om samen te werken aan jouw gezonde levensstijl. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.