Succesvol Afslanken Om Er Deze Zomer Weer Goed Uit Te Zien

11146180_714213668684920_6435155800199336895_n

Je wil nu graag definitief afrekenen met die overtollige kilo’s. Niet alleen voor een mooi figuur maar ook om je gezondheidsrisico’s te verminderen. Dan zit je bij ons in ieder geval goed.

Over uw gewicht bent u best wel tevreden, afvallen hoeft niet echt. Alleen op buik zou u het wel wat minder willen hebben. En dat is voor veel vrouwen juist erg lastig. Een probleem waarmee vrouwen dagelijks bij ons aankloppen. Afhankelijk van de oorzaak bieden wij daarvoor verschillende oplossingen.

Inmiddels is bekend dat slank blijven alleen kan als leef- en eetgewoonten veranderen. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt voor blijvend afvallen zonder hongergevoel.

Als je begint met afvallen stel je jezelf vaak een doel. ‘Ik wil 15 kilo kwijt’, ‘ik wil die broek van 3 jaar geleden weer passen’ of ‘ik wil strakker in m’n vel komen te zitten’. Dat is slim, want hierdoor heb je een doel om naartoe te werken én een goede reden om jezelf te belonen, bijvoorbeeld met een dagje sauna

Afvallen met beloning = belangrijk

bepaal-je-doelen

Jezelf belonen is heel belangrijk als je aan het afvallen bent. Niet alleen voor het eindresultaat, maar ook voor de tussenstapjes die je maakt. Gun jezelf bijvoorbeeld bij iedere 5 kilo die je kwijt bent iets leuks. Dat kan een nieuw kledingstuk zijn, maar ook een fijn tijdschrift of gewoon een middagje eens helemaal niks te hoeven doen. Als je je streefgewicht hebt gehaald, of je past die broek weer, is het tijd voor een grotere beloning

Lekker een dagje naar de sauna bijvoorbeeld! Als het goed is, voel je je nu een stuk zekerder over je lichaam, dus je kunt je helemaal richten op een dagje compleet relaxen. Ga voor een grote sauna, zoals de Zwaluwhoeve of Thermae 2000, of kies voor een kleinschalige spa bij jou in de buurt. Waar jij je lekker bij voelt! Bedenk waar jij je het lekkerst bij voelt: Wil je alleen? Dan doe je dat! Neem je een vriendin mee? Je partner?

Je ideale gewicht bereik je door niet teveel èn niet te weinig calorieën binnen te krijgen.
Afvallen heeft veel te maken met verminderen.

Een kilo lichaamsvet is goed voor ongeveer 3500 calorieën, wat neerkomt op circa 500 calorieën per dag.

Door lichaamsbeweging en het verlagen van je dagelijkse calorie-inname, om zo tot de 500 te komen, te combineren, kun je een kilo per week kwijtraken.

Maar zorg ervoor dat je niet onder de 1200 calorieën per dag komt, want dat zal je stofwisseling vertragen, je stofwisseling schiet in de spaarstand, en dat is wel het laatste wat je moet willen.

Slank precies af waar jij dat wilt . Bij Fit Lifestyle-Angelique  helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat . Je wilt eindelijk iets doen aan je overgewicht ?

Een specifieke probleemzone (buik, taille)… aanpakken? en medisch verantwoorde en snelle aanpak

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *