Heb jij je voorgenomen om een paar kilootjes kwijt te raken? Maar weet je niet hoe je dit op de juiste manier kan aanpakken? Fit Lifestyle Angelique ondersteunt je graag bij dit proces. Als lifestyle coach help ik je graag bij het vinden van een goede balans tussen sport en voeding. Op deze manier zul je snel veranderingen zien aan je lichaam.

Lifestyle veranderen

Het kan lastig zijn om af te vallen als je lichaam dit niet meer accepteert. Dit kan komen door verkeerde voedingsinnamen of je balans tussen ongezond en gezond eten. Daarom is het belangrijk om een gezonde levensstijl te creëren in plaats van de focus te leggen op het cijfertje op de weegschaal. Het is belangrijk om een perfecte balans te vinden tussen voeding en sport in je dagelijkse leven. Hierdoor wordt niet alleen je lichaam strakker, maar voel je je ook een stuk beter!

Ondersteuningspakketten

kilootjes kwijtrakenVoor een goede start aan je gezonde levensstijl, heb ik meerdere pakketten samengesteld voor de liefhebbers. Het C9 pakket is een perfect pakket om te starten met een gezonde levensstijl. Dit pakket duurt 9 dagen en is een cleansing-programma om je lichaam en geest te resetten en klaar te maken voor een gezonder leven. Naast het C9 pakket is het F15 pakket ideaal voor beginners die zijn begonnen met het C9 pakket en verder willen werken aan een gezonde levensstijl. Dit pakket is mooi te combineren met sport en een gezond voedingspatroon. Heb je interesse in deze pakketten? We hebben ook mooie combi-deals waar je profiteert van hoge kortingen! Start vandaag nog!

Advies op maat

Ben je toe aan advies over jouw lichaamsbeweging en voedingsinname? Daar help ik je graag mee! Allereerst zullen we kennismaken en jouw huidige situatie bespreken. Daarna volgt er een weegmoment en kun je toelichten waarom je wilt veranderen en hoe je dit wilt bereiken. Uiteraard gaan we samen een plan opstellen, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kijk ik of er voedingssupplementen zijn die jou kunnen helpen tijdens het hanteren van een gezonde levensstijl. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van je dagelijkse voeding, maar wel een mooie toevoeging zijn.

Interesse in ons programma?

Heb je interesse in één van onze programma’s en wil je graag ondersteund worden tijdens dit proces? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help en ondersteun je graag verder met het behalen van je doelen.