Welke Leeftijd Je Ook Hebt , En Of Je Nu 5 Of 50 KG

Wilt Afvallen …..Wij Helpen Jou ! 

 Hoe Kom Eens Vrijblijvend Kennis Maken

1780713_356309724546869_8104979740704368843_n

Eindelijk eens van dat buikje af?
Als je in de spiegel kijkt, wil je gewoon trots op jezelf zijn. De persoon die je nu ziet, dat ben jij helemaal niet. Dat vetrolletje past helemaal niet bij jou. Van binnen ben je hartstikke energiek, vitaal en levenslustig en dat wil je ook naar de buitenwereld uitstralen.

Lekker met vriendinnen op zoek naar een jurkje waar je in straalt. Of iedere dag een complimentje krijgen van je man of vriend over je fantastische verschijning. Je bent misschien geen 21 meer, maar wie zegt dat je je niet zo mag voelen. Dat zijn vooral de dingen die je gelukkig maken, en dat is toch het belangrijkste.

Voel je fit en gezond.
Makkelijker gezegd dan gedaan zult u zeggen en dat klopt. Fit en gezond wordt u niet alleen door een dieet of door overdreven te gaan sporten. Het energieke gevoel, het (in-balans-zijn) en het positieve zelfbeeld dat wij vaak verbinden met Fit en Gezond is een taak, waar wij een leven lang aan moeten werken en waar wij een leven lang baat bij hebben. En ik heb goed nieuws voor u: het is nooit te laat om er aan te beginnen.

In de wereld van vandaag de obesitas is het grootste probleem. De hele wereld wordt geconfronteerd met het probleem van obesitas. Wanneer een overmaat depot of opslag van vet in het lichaam, zal deze toestand wordt obesitas. Het is niet aangetast of beperkt door seks. Deze obesitas resulteert in zeer veel verschillende gezondheidsproblemen. Als gevolg van obesitas het risico van een groot aantal levensbedreigende ziekte neemt toe, zoals hoge bloeddruk, diabetes etc. If iedereen die geïnteresseerd is in het verlies of het snijden van de extra vet of ponden van het lichaam dan de eerste en belangrijke stap voor hem of haar is het veranderen van de levensstijl en voedsel eetgewoonten

Is het mogelijk om op gewicht te blijven als je ouder wordt? En zo ja, hoe doe je dat dan?

Voor veel vrouwen lijkt ouder worden en aankomen hand in hand te gaan. Op gewicht blijven is al een hele toer, en afvallen boven de 40 lijkt helemaal moeilijk. En juist vanaf deze leeftijd gaan de gezondheidsrisico’s van overgewicht toenemen.

Wat moet je doen om af te vallen?

 Bewegen

Bewegen is belangrijk om vet te verbranden. Ook  buik vet . Regelmatig bewegen tijdens de dag is belangrijk om gewicht te verliezen, maar ook om op gewicht te blijven. Behalve activiteiten als af en toe wandelen, rustig joggen, fietsen is het ook belangrijk om gedurende de rest van de dag actief te blijven en zo min mogelijk te zitten . Klusjes zijn daarvoor een nuttige en goede manier.

Voeding

Pas wat en hoeveel je eet en  wat je nodig hebt om op gewicht te blijven of eet nog minder als je wilt afvallen. Eet kleinere porties en neem vooral minder suiker, witte koolhydraten en minder ongezond vet. Alle ‘lekkere’ dingen zeg maar: koekjes, snoep, toetjes, chips en gefrituurd eten.

Het is best mogelijk om op gewicht te blijven of zelfs om af te vallen. Je zult er alleen meer voor moeten doen. Zelfs op gewicht blijven gaat niet vanzelf. Je zult minder moeten eten en meer moeten bewegen dan dat je deed doen toen je jonger was. Maar het is wel de moeite waard. Zeker als je ook denkt aan de voordelen die het heeft voor je gezondheid en je uiterlijk.

De volgende stap is om uw lichaam weer in balans te krijgen en eventuele tekorten aan te vullen .En ook dit kan heel eenvoudig zonder dat u eerst kilo, s aankomt

IMG_0861

Ga  na mijn gratis rapport het staat boordevol tips en adviezen die u vandaag kunt toepassen om ook na uw 40e kunt afvallen en vooral blijvend uw gewicht te beheersen en weer zelfvertrouwen in de spiegel te kunnen kijken

Vul Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS

©Copy Right 2015  Fit Lifestyle -Angelique .nl   -All Rights Reserved. Disclaimer  Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *