Gezonde voeding is de basis van iedere gezonde levensstijl. Daarbij kun je voedingssupplementen gebruiken als aanvulling op het eetpatroon. Dit kan bijdragen aan het stukje extra waardoor jij je beter en fitter voelt. De Forever Fiber is een voedingssupplement waardoor jij je sneller beter voelt. De sticks helpen je jegoed te voelen. Je kunt de Forever Fiber nu bestellen bij Fit Lifestyle Angelique.

Forever Fiber

Verschillende vezels

De Forever Fiber is een voedingssupplement dat vooral wordt gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering. Dit komt door de vier verschillende soorten vezels die in het product zitten. De vezels zijn snel oplosbaar en zijn van groot belang voor de spijsvertering. Je krijgt en houdt hierdoor een verzadigd gevoel, wat voorkomt dat je te veel eet vanwege een hongergevoel. Hierdoor kun jij werken aan je gezondere levensstijl en fitter worden.

Beter voelen

Dankzij de vezels ga je er niet alleen beter uitzien, doordat de combinatie van een goede voeding en de Forever Fiber je ondersteunt bij het afvallen, maar je gaat je ook beter voelen. De werkende stoffen zorgen namelijk voor een goede darmflora, wat bijdraagt aan jouw gevoel van welzijn. Zo kan het voedingssupplement je op weg helpen naar een betere leefstijl. Blijf in balans met de Forever Fiber!

Combineer met drinken of eten

Voor het gebruiken van de Forever Fiber is het van belang dat je het mengt met drinken of eten. Je kunt de inhoud van de sticks bijvoorbeeld mengen met water of met de Forever Aloë Gel mixen. Giet de inhoud eenvoudig in een glas en voeg een drank naar keuze toe. Je kunt de sticks ook combineren met je eten door het eroverheen te strooien. Let wel op dat je na het innemen van Forever Fiber een half uur wacht met het innemen van eventuele andere voedingssupplementen. De vezels kunnen namelijk invloed hebben op de opname.

Fitter en gezonder worden?

Wil jij graag een gezondere levensstijl waardoor je er fitter uitziet en je energieker voelt? Dan wil ik je hier graag mee helpen. Door mijn ervaringen als lifestyle coach kan ik je bijstaan en begeleiden in het hele traject. Van voedingsschema’s tot een trainingsprogramma’s, ik adviseer je hier graag in. We kunnen hierbij ook gebruikmaken van de verschillende voedingssupplementen zoals de Forever Fiber om het doel te ondersteunen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan kijk ik graag samen met jou hoe we jouw doelen kunnen verwezenlijken.