Zit jij niet helemaal lekker in je vel? Wil je misschien wat kilo’s afvallen of juist aankomen? Jouw ideale gewicht is geheel afhankelijk van wat jij hieronder verstaat. Dit is voor iedereen anders. Wil jij je weer prettig voelen in je eigen lichaam? Daar kan ik je bij helpen.

Gevoelsmatig

Jouw ideale gewicht is van meer afhankelijk dan alleen maar het cijfer op de weegschaal. Het is ook een kwestie van gevoel en eigen waarneming. Een goede balans tussen lichaam en geest is dé manier om lekker in je vel te komen zitten. Jouw ideale gewicht bereiken is niet zozeer een kwestie van lijnen. Je moet jouw gedrags- en voedingspatroon blijvend willen veranderen. Dat vraagt discipline en motivatie. Om jouw juiste gewicht te bereiken moet je bereid zijn je leven te veranderen. Ik kan jou hierbij helpen. Samen gaan wij kijken op welke aspecten van jouw leven veranderingen moeten komen om een gezonde levensstijl te creëren.

Medisch

Jouw ideale gewicht?

Er is medisch gezien voor elk type lichaam een ideaal gewicht. Dit kun je eenvoudig berekenen met een BMI-formule. Een BMI wordt gemeten op basis van jouw gewicht in verhouding tot je lengte. De resultaten hiervan vertellen jou of jij op lichamelijk vlakop een gezond level zit. Een score tussen de 18,5 en 25 is het beste resultaat voor een volwassene. Fitlifestyle Angelique kijkt samen met jou naar het ideale gewicht voor jouw lichaam en bespreekt jouw gewenste doelen. Aansluitend maken wij een plan waarmee jij direct aan de slag kunt. Met behulp van Fitlifestyle Angelique kun jij beginnen aan een gezonde levensstijl.

Jouw ideale gewicht bereiken

Wil jij niets liever dan jouw ideale gewicht behalen en weer goed in je vel komen te zitten? Schakel dan de hulp in van Fitlifestyle Angelique. Ik kan jou helpen als coach, voedingsexpert en sporttrainer. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen. Ik help je dan graag verder.