Gegarandeerd Succes Afvallen met shakes ,zeg vaarwel tegen overgewicht !

blog angelique

Wat houdt je tegen ? Wil jij straks goed aan het nieuwe jaar beginnen .

Eindelijk afkomen van je overgewicht en met de zomer stralen in je favoriete zomerjurkje

Afvallen met shakes, een verstandige keuze of niet?

Het woord dieet heeft voor de meeste mensen een negatieve bijklank, helemaal als het gaat over afvallen met shakes .Zoals met alles zitten er voordelen en nadelen aan afvallen met shakes.

Verschillende manieren om af te vallen.
Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om af te vallen. Drastische methodes zoals pillen en operatieve ingrepen kun je het beste vermijden. Het beste is, om de oorzaak van het overgewicht aan te pakken. Daarom hieronder enkel een overzicht van de meest bekende afslankmethodes die zich richten op het aanpassen van het voedingspatroon.

Calorieën tellen

Het beperken van de calorieën in je voeding is de klassieke en meest bekende methode om gewicht te verliezen. De theorie is eenvoudig, wanneer je minder calorieën inneemt dan je lichaam nodig heeft dan val je vanzelf af. In de praktijk houdt dit in, dat je minder eet en vetrijke levensmiddelen vervangt door magere producten.

Een vrouw heeft circa 1800-2000 kcal per dag nodig, een man circa 2300-2500. Aangeraden wordt om dagelijks 500 kcal minder te nemen dan je lichaam nodig heeft. 7000 kcal staat ongeveer gelijk aan 1 kilo gewichtsverlies. Met de klassieke methode om af te vallen kun je dus ongeveer een halve kilo lichaamsgewicht per week verliezen.

Voordeel: Als je het goed doet en niet meer dan 500 kcal per dag minder eet dan je lichaam nodig heeft dan is het een gezonde methode. Een sterkere caloriebeperking zou betekenen dat het een crashdieet wordt.

Nadeel: Als je het op de gezonde manier doet dan gaat het afvallen vaak langzaam. Daarbij kun je veel honger hebben waardoor het moeilijk vol te houden is.

Afvallen met shakes

Je kunt je calorie-inname ook beperken met behulp van producten. Meestal zijn dit repen en shakes. Sommige merken hebben aanvullend nog een klein assortiment aan warme maaltijden. De eisen aan maaltijdvervangers zijn wettelijk vastgelegd. Zo moeten ze per maaltijd 30% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen en 200-400 kcal bevatten.

Voordeel: Het is erg duidelijk wat je wel en niet mag eten en je kunt niet per ongeluk teveel calorieën eten omdat het afgemeten porties zijn.

Nadeel: Door het beperkte assortiment eet je erg eenzijdig en wordt het eten snel saai. Ook leer je niets over een gezond dagelijks voedingspatroon, waardoor deze methode op de lange termijn weinig resultaat geeft.

Revolutionaire nieuwe inzichten

De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor koolhydraatarme, eiwitrijke voeding als basis voor een gezonde afslankmethode die langdurig resultaat oplevert. Dit is het gevolg van recente wetenschappelijke studies die uitwijzen dat het niet zozeer de calorieën zijn waar we op zouden moeten letten, maar dat we veel meer naar de samenstelling van onze voeding moeten kijken.

Koolhydraten en vooral (toegevoegde) suikers hebben een negatieve invloed op je gewicht terwijl eiwitten goede resultaten opleveren. Uit deze onderzoeken blijkt overigens ook dat vet helemaal niet zo slecht voor je is als eerder aangenomen werd

Persoonlijke begeleiding

We bieden gratis optimale begeleiding tijdens én na het afslanktraject. We zorgen voor steun en motivatie, ook als het even wat minder gaat. Met ons kennis en toewijding zorgen we er samen met jou voor dat je een gezond eetpatroon aanleert. Zo houd je ook op de lange termijn een gezond gewicht.

Wij hebben gezonde afslankprogramma’s voor ieder budget incl begeleiding, toegang tot de gratis rapport .

Wil jij deze stap zetten…een Nieuw begin, New Body

blog nu

 

Al duizenden anderen gingen je voor! Zij hebben hun doel bereikt .Dat kan jij ook !!

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *