Durf jij het roer om te gooien?

De zomer is voorbij, de vakanties zitten er op. De dagen worden korter en dat merk je aan je humeur, en vaak ook aan je gewicht. De vraag is dan ook: durf jij het roer om te gooien? Wil jij werken aan jezelf en in 30 dagen wat kilo’s kwijtraken? Bij Fitlifestyle Angelique kunnen we jou helpen om je doelen te behalen. Zo werken we aan een gezondere en fittere versie van jezelf.

Het roer omgooien

Begin bij de basis

De basis van een gezondere versie ligt bij je voeding. Om je doelen te behalen moet je dus goed kijken naar je eetpatronen. Hierbij moet je het roer om durven gooien en gestructureerd op je voeding letten. Dat wil niet zeggen dat je niet lekker mag eten, maar je moet van eten geen routineklus maken. Eet bewust, matig je porties en kies voor gezonde variaties. Ik kan je hiermee helpen door verschillende voedingstips te geven of een compleet schema op te stellen.

Ga lekker bewegen

Om de kilo’s te verliezen én je gezonder te voelen is bewegen ook essentieel. Van sporten wordt niet alleen je lichaam maar ook je geest fitter, waardoor je beter in je vel zal zitten. Je zult je na het bewegen beter voelen, zeker als je ziet dat het resultaat begint te komen. Om op de juiste manier op te bouwen met sporten en niet gelijk voor overbelasting te zorgen is het belangrijk om oefeningen te doen die afwisselend zijn. Daarmee kan ik je uiteraard ook helpen.

Samen fit worden?

Wil jij het definitief over een andere boeg gooien en echt aan jezelf gaan werken? Dan help ik jou daar graag mee. Samen zorgen we ervoor dat je weer fit wordt en gezonder kunt gaan leven. Dit doen we met behulp van voedingsschema’s, trainingsschema’s en tips. Ik begeleid je door het hele traject, want makkelijk is het zeker niet. Maar als je echt wil dan gaan we de uitdaging samen aan en gaan we voor resultaat. Als lifestyle coach kan ik je helpen met de moeilijke momenten en ga ik graag met je in gesprek om te zien hoe we jouw gezondere levensstijl kunnen verwezenlijken. Vraag een gratis consult aan of neem contact of meer informatie of verdere vragen. Dan gaan we samen werken aan jouw nieuwe levensstijl.