Zoek jij naar de perfecte aanvulling op je gewichtsbeheersingsprogramma? Dan biedt Forever Lite Ultra voor jou de oplossing. Deze smaakvolle proteïnerijke drank helpt jou om op een effectieve manier blijvende gewichtsbeheersing te krijgen. Ben jij benieuwd naar dit product? Ik vertel je er graag meer over.

Forever Lite Ultra Vanille | Fitlifestyle AngeliqueGezonde levensstijl

Deze shake bevat mineralen, vitaminen en soja-proteïne. Soja is een proteïne met een laag vetgehalte en is lactosevrij.Daarnaast zit de shake boordevol magnesium en calcium voor genoeg energie gedurende de hele dag. De drank is verkrijgbaar in de smaken chocolade en vanille. Per verpakking ontvang je een inhoud van 375 gram. Door haar lage vetgehalte is deze smaakvolle proteïne shake de perfecte toevoeging voor een gezonde levensstijl.

Fruitshakes

De shake is geschikt voor ieder moment van de dag. Neem hem als tussendoortje, na het sporten of als ontbijt. Wil je jezelf extra verwennen? Combineer de shake dan met jouw favoriete vruchten zoals, aardbei of kersen. Jij kiest zelf waar jij zin in hebt. Geniet van de meest variërende recepten. Forever Lite Ultra is de perfecte ondersteuning voor een effectieve gewichtsbeheersing.

Gun jezelf het beste

Wil jij graag afvallen op een verantwoordelijke manier? Ik bied jou graag een oplossing. De Forever Lite Ultra geeft jou alle vitaminen, mineralen en voedingstoffen die jij nodig hebt. Gun jezelf het beste. Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact opnemen. Ik help je dan graag verder.