Hoe Verantwoord Gezond Afslanken  Met Shake

IMG_0979

Steeds meer mensen willen op een veilige gezonde manier afvallen

zodat ze gewicht verliezen gezondheid verbeteren .

Het nieuwe jaar is aangebroken en bij veel mensen staat gezond leven en afvallen hoog op het lijstjes met goede voornemers .Afvallen met  shakes lijkt zo mooi een aantal kilo, s kwijt te raken binnen twee weken .

Shakes worden gebruikt als maaltijdvervanger waardoor je minder calorieën binnenkrijgt en dus afvalt .

Steeds meer mensen hebben overgewicht of obesitas  .drie van de vijf 65 plussers heeft  overgewicht( 59 ,2%) inclusief obesitas Van de mannen

heeft overgewicht 62% van de vrouwen heeft 57%  ook obesitas steeds meer kinderen hebben op jonge leeftijd overgewicht of obesitas .

Overgewicht betekent dat je meer weegt ,dan goed is voor je gezondheid met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2 hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker .Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht

 Een Bewezen Methode Om Blijvend Uw Gewicht

Te Beheersen En Uw Gezondheid Te Verbeteren

Ongezonde voeding (denk aan alle chemische bestrijdingsmiddelen en schadelijke E-nummers), stralingen en invloeden van buitenaf en de vele mensen die dagelijks te maken hebben met stress, frustratie en ergernissen.
Deze 3 oorzaken verstoren het zuur-base-evenwicht in ons lichaam, wat leidt tot verzuring (zuren en gifstoffen die zich binden aan mineralen in ons lichaam).

Deze verzuring leidt (in combinatie met vetten en water) tot verslakking en heeft op den duur allerlei ziektes tot gevolg. Zoals op jonge leeftijd: haaruitval, acne, zweetvoeten, maag- en darmaandoeningen. Op latere leeftijd kunnen ernstigere aandoeningen optreden, zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, een beroerte, huidaandoeningen en zelfs een hartinfarct.


In eerste instantie zal het lichaam zelf het teveel aan zuren en gifstoffen proberen op te lossen door mineralen te onttrekken aan het lichaam. Deze mineralen bevinden zich o.a. in het skelet, huid, haren, nagels en gebit. Maar wanneer deze natuurlijke mineraaldepots ‘op’ zijn, kunnen er ernstige klachten optreden. Door de verzuring zullen zich steeds meer slakken in het lichaam gaan afzetten en zo ontstaat er o.a. overgewicht en cellulitis.


Het is dus zeer belangrijk om voldoende basenvormende voedingsmiddelen in te nemen, om zo de zuurvorming van het lichaam tegen te gaan. 

Door te ontslaken  herstel je de stofwisseling, wat zo ontzettend belangrijk is voor de gezondheid. Want deze gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

Hoe Verantwoord Gezond Afslanken  Met Shake

Afvallen met shakes kan een van de meest gemakkelijke en gezonde manieren zijn om af te vallen .Het is zeker niet ongebruikelijk om maandelijks op een gezonde en duurzame  manier 10 kilo te verliezen .Afvallen met shakes wordt steeds populairder

Veel mensen boeken er goede resultaten mee. Inmiddels zijn er verschillende soorten shakes op de markt beschikbaar. Om overbodige kilo, s te verliezen moet je anders gaan leven .Dat kost moeite ,maar je krijgt er veel voor terug .Met een goed gewicht zit je lekker in je vel ,je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen ,raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden

losted-kilograms-100110858

Mensen met overgewicht moeten eerst beginnen met hun lichaam te reinigen ,zodat de lichaam schoon is en dat je dan zonder jojo effect zonder hoofdpijn je ideale gewicht bereikt en behoud en een optimale gezondheid.

En in mijn Gratis Hoe Eenvoudig snel blijvend afvallen met shakes Rapport krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Meld je nu aan Voor Het Gratis Rapport Schrijf je Nu In Om Blijvend  Gezond Snel Af Te Vallen

©Copy Right 2015  Fit Lifestyle -Angelique.nl -All Rights Reserved. Disclaimer  Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

http;//www.freedigitalphotos.net

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *