Effectief En Gezond Afslanken Met Een Wetenschappelijke Bewezen Methode

12360242_1072572462799195_700492321659577145_n
Gezond afvallen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als je je bewust bent van je eetpatronen en er voor kiest om een blijvend gezonde levensstijl aan te meten, waardoor gezond eten en afvallen heel goed samen gaan.

Een blijvend gewichtsverlies op langere termijn is vrijwel altijd gebaseerd op een verandering in de levensstijl en bewustwording van de (verkeerde) eetpatronen, waardoor gezond afvallen in de praktijk beter haalbaar is.

Gezond afvallen tips

Voor gezond snel afvallen is het belangrijk om eerst kritisch naar je levensstijl en eetpatroon te kijken. Ben je een Bourgondiër die van lekker eten houdt, vaak etentjes buiten de deur heeft, geen tijd heeft om te ontbijten en dan later op de dag gaat snacken? Hoe beter je zicht hebt op je levensstijl, hoe beter je ook de foute eetpatronen hieruit kunt ontdekken.

Snel en gezond afvallen is mogelijk als je eerst bereid bent om bewust te kiezen voor een gezonde levensstijl waarmee gezond afvallen en op gewicht blijven echt niet zo moeilijk meer hoeft te zijn.

Gezond afvallen door bewustwording van je levensstijl

Bij snel en gezond afvallen is een verandering van eetpatronen noodzakelijk om tegelijkertijd een gezonde levensstijl aan te leren, waarmee je sneller en gezonder blijvend je ideale gewicht kunt bereiken. Gezond afvallen betekent dus bewustwording van de aangeleerde (foute) eetpatronen die doorbroken moeten worden. Veel mensen gaan al in de fout om geen of geen gezond ontbijt te nemen, terwijl een gezond ontbijt juist de innerlijke motor aanzet en alle lichaamsprocessen op gaan starten, dus ook de vetverbranding!.

Gezond afvallen tips door verandering van je eetpatroon

Deze 6 afvallen tips voor gezond afvallen helpen bij het doorbreken van een fout eetpatroon:

 • Sla nooit je ontbijt over, maar begin bij voorkeur met een eiwitrijk ontbijt met eventueel wat fruit en voel gelijk de energie in je lichaam stromen.
 • Kies bewust voor gezonde tussendoortjes in de vorm van fruit, rauwkost, noten etc., om te voorkomen dat je zo veel honger krijgt dat je de lunch of het diner niet haalt.
 • Leer jezelf aan om veel te drinken. Bij voorkeur groene thee, veel water en smoothies. Dit helpt de afvalstoffen weg te spoelen en voorkomt ook honger.
 • Haal geen dingen in huis waarvan je weet dat je de verleiding niet kan weerstaan om het op te eten. Kies de goede alternatieven en zet die in het zicht in je keukenkastje neer.
 • Neem tijdens het koken alvast wat rauwkost, verse bospeen, tomaat of komkommer of iets dergelijks om op te knabbelen, om de ergste honger te stillen, zodat je al minder gaat eten bij de warme maaltijd.
 • Het duurt even voordat je maag een seintje naar de hersenen heeft gegeven dat de maag is gevuld. Stop wanneer je voor 80% gegeten hebt en je zit daarna toch echt vol.

 

Er zijn verschillende diëten die bovenstaande principes hanteren. Zelf ben ik fan van het F.I.T programma ,Clean 9 Ben jij ook klaar om je eetpatroon te veranderen en starten met vet verbranden?

Eigenlijk is een gezond eetpatroon heel makkelijk.

Geen voedsel uit de fabriek vol met suiker, zout en industriële vetten maar een gezonde maaltijd die bestaat uit een combinatie van:

 • Groente
 • Vlees, vis of gevogelte
 • Noten,
 • Fruit
 • Bessen

Het is natuurlijk even wennen om te switchen van  een eetpatroon met meer vet en eiwitten.

Dit gaat in tegen de algemene consensus dat je van het eten van vet dik wordt….

Maar producten met veel vet zoals noten, vette vis, avocado’s zijn heel erg gezond en ook heel erg lekker. In recent onderzoek(l) is gebleken dat de relatie tussen verzadigde hart en vaatziekten achterhaald is. Met het eten van producten met verzadigd vet zoals bijvoorbeeld bacon  is dus ook niks mis mee

Maak kennis met ons F.I.T programma  .Methode voor een leven lang slank en fit . Onze totaal methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met bewegen .

Slank precies af waar jij dat wilt . Bij Fit Lifestyle-Angelique  helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat . Je wilt eindelijk iets doen aan je overgewicht ?

Een specifieke probleemzone (buik, taille)… aanpakken? en medisch verantwoorde en snelle aanpak

begeleiding

Al duizenden anderen gingen je voor! Zij hebben hun doel bereikt .Dat kan jij ook !!

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS


©Copyright2016 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved. Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *