Iedereen heeft wel eens een moment dat de fitheid weg is. Soms is dat zelfs zo voor een langere periode. Zeker nu het weer warmer wordt, voelen we ons vermoeider dan we gewend zijn. Bij Fitlifestyle Angelique weten we wel wat daaraan te doen valt!

Oorzaak aanpakken

We pakken het probleem bij de oorzaak aan. En dat is toch vaak je energielevel en dagritme. Het is dus belangrijk dat je genoeg vitamines en andere voedingsstoffen binnen krijgt. Ook is regelmatigheid goed. Je kan zelf meteen starten om dit op orde te krijgen. Ga bijvoorbeeld sporten: zoek een activiteit die bij jou past. Neem een abonnement op een sportschool, of ga hardlopen. Ook regelmatig rusten en gezond eten is de sleutel naar een fitter gevoel. Hierover kunnen wij je adviseren, zodat je weet hoe je eraan begint.

weer fit voelen

Extra vitamines

Met extra vitamines wordt dit effect alleen maar versterkt. Bij Fitlifestyle Angelique bieden we dan ook veel verschillende voedingssupplementen aan, die je lichaam en gezondheid ondersteunen. Deze zorgen voor een goede stimulans in het opbouwen van jouw perfecte ritme. Al onze supplementen zijn van grote kwaliteit en worden steeds verbeterd. Wij verkopen dan ook uitsluitend producten van Forever, die een naam hebben opgebouwd op het gebied van lifestyleproducten.

Verschillende supplementen

Bij Fitlifestyle Angelique werken we met verschillende soorten voedingssupplementen en fitheidsprogramma’s, zodat jij alles uit je dag kan halen. We vinden het belangrijk dat je deze op je eigen manier kan innemen, zonder al te grote inspanning. Zo kan je deze supplementen gebruiken:

  • Voedingssupplementen in de vorm van sticks kan je makkelijk aan je favoriete drankje toevoegen, een voorbeeld hiervan is Forever Fiber voor het ondersteunen van je spijsvertering;
  • Softgels, met extra voedingsstoffen in een kleine capsule. Bijvoorbeeld Forever Garcinia Plus;
  • Drankjes met helende stoffen als aloë vera die bijdragen aan een goede weestand. Forever Aloë Vera Gel is zo’n drankje, dat je puur kan drinken of mixen met water en vruchtensap.

Je kunt al deze voedingssupplementen innemen tijdens de maaltijd, zodat het goed in je dagritme past. Voor je er erg in hebt voel je je fitter en gaat sporten beter dan je ooit had verwacht.

Ondersteuning

Het belangrijkste advies dat we geven: alleen supplementen zijn niet het antwoord. Zoals al eerder benoemd is een gezonde levensstijl net zo belangrijk. Een supplement is dan vooral een ondersteuning. Voor sporters bestaan er bijvoorbeeld producten als ARGI+ die je lichaam een boost geven én je spieren ondersteunen wanneer je ze veel belast. En het eten van genoeg groenten en fruit moet je ook niet onderschatten.

Gezonde leefstijl

Voor dit alles kunnen we je een gepast advies geven. Dus, ben je benieuwd naar al onze producten of wil je weten hoe jouw dag het best kunt indelen voor een gezond leven? Kom dan snel in contact met de experts van Fitlifestyle Angelique en ga aan de slag met een gezonde leefstijl!