Wil je je huid een boost geven met de beste verzorging? Forever Aloë Vera Propolis Creme geeft je huid haar zachte soepelheid terug. Door natuurlijke producten als bijenwas krijgt je huid een echte hydratatieboost!

Bijenwas

Forever Aloë Vera Propolis Creme heeft een unieke samenstelling van bijenwas en 79 procent aloë vera, waardoor het een zeer effectieve vochtinbrenger is. Hierdoor verbetert de conditie van je huid en voelt deze weer zacht aan. De propolis uit de bijenwas zorgt voor een intensieve hydratatie.

Propolis crème

Duurzaam

Met de crème word je huid effectief en duurzaam verzorgd. Zelfs wanneer deze zwaar belast is. Het product is op meerdere plekken van de huid te gebruiken. Zo werkt het zeer effectief tegen kloofjes op droge hielen en versnelt het de genezing van wonden. Maar ook voor een zachter en soepeler gezicht is de Propolis Creme een uitkomst.

Geneeskrachtig

Propolis uit bijenwas staat bekend als een geneeskrachtig natuurlijk middel. Al in de tijd van de oude Grieken werd het gebruikt als een krachtig antibiotica. Zo werkt propolis bacterie- en schimmeldodend en helpt het zelfs aantoonbaar bij de bestrijding van brandwonden. De propolis wordt door honingbijen gemaakt uit knoppen en sap van planten en bomen.

Aloë vera

Aloë vera zelf staat ook al bekend als een zeer effectief supplement. Het heeft vele eigenschappen, zo is het goed voor je weerstand en helpt het bij wondgenezing. De stof wordt uit de gelijknamige plant gehaald, die door Forever Living op speciale plantages wordt gekweekt. Door de aloë vera in de crème komt er voldoende vocht in je huid zelfs de meest veeleisende huid zacht en soepel te krijgen.

Verzorgd

Met deze crème word je huid optimaal verzorgd. Je werkt vervelende wondjes weg, laat je huid glanzen en krijgt een gezonde soepele uitstraling. Door goed te zorgen voor je huid geef je jezelf een gezonde uitstraling en zet je de eerste stap naar een verantwoorde leefstijl. Met de Propolis Creme zorg je goed voor je uiterlijk. Wil je daarnaast ook goed voor je geestelijke gezondheid zorgen? Dan is een gratis consult van Fitlifestyle Angelique een goede keuze voor jou!

Gratis consult

Met onze coach Angelique kan je werken aan jouw gezonde leefstijl en aan betere voedingspatronen. Heb je interesse in een gratis consult van Fitlifestyle Angelique? Neem dan snel contact op en maak een afspraak! We hopen je snel te ontmoeten.