Heb jij last van een droge huid? Daar kun jij met de Forever Gelly verandering in brengen. Dit product verzorgt jouw schrale huidplekjes en maakt de huid weer soepel en zacht. Ik vertel je alles over de werking van de Forever Gelly.

Pure aloë vera gel

Aloë Vera Gelly bestaat voor een groot deel uit pure gestabiliseerde aloë vera gel. Dit staat gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad. Het sap van de aloë vera dringt diep door in de huid en neemt alle effectieve stoffen mee naar de onderhuidse lagen. Het product creëert intensieve verzorging en kalmeert de huid indien nodig. Naast het hoge percentage aloë̈ vera, bestaat de gel ook uit onder andere vitamine C, vitamine E en allantoïne. Dit zijn stuk voor stuk ingrediënten waar jouw huid gegarandeerd blij van wordt.

Ideale aftersun

Naast de perfecte huisverzorging, is de Forever Gelly ook ideaal als aftersun. Het draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling op eventuele verbrande plekken op het lichaam. Het product glijdt soepel over de huid en trekt snel in. Forever Gelly is geschikt voor alle leeftijden en het ideale middel om mee te nemen op vakantie.

Bescherm jouw huid

Zoek jij naar de oplossing voor jouw schrale en geïrriteerde huid? Dan is de verzorgende werking van Forever Gelly precies wat jij zoekt. Fitlifestyle Angelique kan jou voorzien van het beste advies voor jouw situatie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen. Ik sta altijd voor je klaar.