Heb jij je de afgelopen tijd flink ingezet in de sportschool en heb je alles uit jezelf gehaald voor het behalen van je streefgewicht? Dan kan het zijn dat je regelmatig last hebt van vermoeide spieren. Naast voldoende rust is het belangrijk om je spieren warm en soepel te houden. Zo voorkom je niet alleen kramp of spierpijn, maar zorg je er ook voor dat je spieren niet vast gaan zitten. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je spieren los en soepel blijven? Bij Fit Lifestyle Angelique hebben we een wondermiddeltje om jou uit de brand te helpen!
 

Een stevige huid en losse spieren aloë heat lotion

Onze Aloë Heat Lotion biedt uitkomst als jouw spieren vastzitten! Deze heerlijke massagelotion bevat voedende stoffen en verwarmende bestanddelen. Dit is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren en zorgt voor een echt gevoel van opluchting. De voedende lotion zorgt voor een soepele en stevige huid en is essentieel bij het los masseren van vastzittende spieren. Deze lotion is heerlijk om in te masseren na een intensieve work out of een andere vorm van zware belasting van de spieren.

Wanneer hebben jouw spieren wat hulp nodig?

Niet alleen na het sporten kun jij diverse spieren verwarmen en versoepelen met deze verwarmende lotion. Heb je een drukke werkdag achter de rug en merk je dat er spanning in je spieren is gaan zitten? Ook dan biedt Aloë Heat Lotion een fantastische uitkomst. Spieren kunnen verstijven als je een hele dag hebt gezeten. Deze massage lotion bied je de ontspanning die je nodig hebt.

Onmisbaar dankzij de voedende ingrediënten

De verwarmende lotion is geschikt voor elk huidtype en heeft een unieke formule met aloë vera gel, menthol en eucalyptusolie. De verschillende ingrediënten zorgen voor een diepe verzorging van de huid en hebben een intens voedende werking. De huid voelt gelijk zacht en soepel aan dankzij de sesam- en abrikozenpitolie en het ruikt ook nog eens naar pure ontspanning. Deze massagelotion is daarom ook echt onmisbaar in je sporttas of je badkamerkastje.

Houd je spieren soepel met onze Aloë Heat Lotion!

Haal alles uit je work out dankzij soepele spieren. Wil je meer informatie over dit heerlijke product? Of zou jij meer willen weten over de ultieme aloë vera producten voor jou? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis consult aan voor een persoonlijk gesprek! Elk lichaam is anders en heeft daardoor ook een andere verzorging nodig. Bij Fit Lifestyle Angelique denken we actief met je mee en zorgen we dat jij alles uit je lichaam kunt halen.