Snel Veilig En Gezond Afvallen Zonder Dieet Zonder Honger gevoel

appel centimeters

Steeds meer mensen willen afvallen , de zomer komt eraan . En dat betekent nog even werken aan de laatste kilo’s en we kunnen ons bikini weer aan .

Afvallen moet je niet doen door jezelf uit te hongeren ,Het is veel beter om af te vallen door je lichaam te laten functioneren zoals het hoort .

Een goed functionerend lichaam zorgt namelijk voor een goede gezondheid een enorme hoeveelheid energie en een uitgebalanceerd gewicht .

Stress

En om je lichaam goed te laten functioneren moet je naast het eten van de voeding ook ervoor zorgen dat je lichaam niet te veel stress ondervindt .

Een beetje gezonde fysieke en/of mentale stress helpt juist het lichaam goed te functioneren .Maar als je continue gestrest bent dan is dit slecht voor je gezondheid en draagt dit bij aan overgewicht .

Stress is de reactie van je lichaam als er zich een gevaar voordoet .Het maakt niet uit of dit gevaar echt is of dat het gevaar inbeeldt .Op het moment dat je stress ervaart worden er veel processen in je lichaam in gang gezet .Deze processen worden tezamen ook wel de vecht of vlucht reactie genoemd .

Deze processen zijn de manier van je lichaam om zich te verdedigen in het geval er een gevaar dreigt .Ze zorgen ervoor dat er meer energie vrijkomt om te rennen of te vechten .De processen schakelen bepaalde functies van je lichaam uit om zich meer te kunnen focussen op wat er om heen gebeurt

Hoe Kan Ik Veilig gezond afvallen ?

Een paar kilo afvallen is een wens van velen .Maar waar begin je ?

  • Haal energie uitgezonde vetten i.p.v. uit Koolhydraten ;
  • Eet veel vitaminen ,mineralen en voedingsvezels
  • Elimineer chronische stress
  • Drink voldoende water
  • Eiwitrijk maaltijd vervanger( shake, s)

Hoe kun je het beste beginnen met gezond afvallen zonder honger

Wie een gezond voedingspatroon heeft, krijgt van alle noodzakelijke voedingsstoffen voldoende binnen . Hoe ziet zo ,n  gezond voedingspatroon eruit ?

Als je wilt afvallen is het in elk geval belangrijk dat je maaltijden  met voldoende eiwitten en vezels eet.  Deze twee voedingstoffen verzadigen , en helpen daarom het hongergevoel te onderdrukken .

poppetjegrootemail
De sleutel tot succes gezond afvallen

Gezonde voeding is de basis van je lichaam en het zorgt ervoor dat je lichaam gereinigd word en jezelf fitter gaat voelen .  Dus dan heb je ook meer zin om te bewegen . Je moet altijd bij de basis

Een aantal feiten zijn nu eenmaal belangrijk om te weten : o.a.

A. Weet waar je vetten vandaan komen ,welke functie ze hebben en hoe je ze kan reduceren .

B. Dat detoxen opportuun is wil je met blijvend resultaat er beter uitzien ,je beter voelen .Net daar onderscheidt ons programma zich van huis tuin keukendieten

C . Focus niet op de weegschaal maar op centimeters

D. Het is geen dieet maar een beslissing om gezondere levensstijl aan te nemen

Dit kan variëren van mensen die maar 5 Kg willen afvallen tot mensen die meer dan 20Kg willen afvallen .Wil jij afvallen onder begeleiding en zoek je naar de juiste specialist om op een veilige gezonde verantwoorde manier  succesvol afvallen met blijvend resultaat .

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al talloze mensen begeleid om verantwoord en gezond afvallen en lekker eten .

Mijn passie is om mensen een betere lifestyle te geven een goed advies meegeven aan jouw gezondheid .

Jouw uiterlijk mijn passie

Schoonheid van buiten en binnen , mijn passie is jouw een glimlach bezorgen als jij in de spiegel kijkt

En  in mijn Gratis Hoe veilig gezond en  verantwoord afvallen  Rapport krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS

 

©Copy Right 2015  Fit Lifestyle -Angelique .nl   -All Rights Reserved. Disclaimer  Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *