Moeite met afvallen? Wij helpen je graag

Het is begrijpelijk dat je moeite hebt met afvallen. Je hebt veel doorzettingsvermogen nodig en voelt je niet altijd begrepen door je omgeving. Bij Fitlifestyle Angelique kunnen we je hierbij helpen.

Ondersteunen

Dat doen we niet alleen met goede begeleiding, maar ook door je te ondersteunen met de beste voedingssupplementen. Wij geven je de ruimte om af te vallen op je eigen manier, en door je kwalitatieve producten aan te bieden. Om goed inzichtelijk te krijgen kan je gratis op een eerste consult komen. Zo leer je onze coach Angelique van Hees beter kennen, en kan ze je uitleg geven over de producten waar wij mee werken. Pas als jij daar behoefte aan hebt, kunnen we ook werken met coaching.

moeite met afvallen

Topproducten

Met de voedingssupplementen van Forever waarmee wij werken, kom je al een heel eind verder in jouw afvalproces. Deze ondersteunen je spijsvertering, geven je een minder groot hongergevoel en zorgen voor een goede aanvulling van je vitamines. We zetten een aantal van deze topproducten voor je een op een rijtje:

  • Forever Fiber is een stick die je aan jouw favoriete drankje kan toevoegen. Het ondersteunt je spijsvertering, en helpt je daarmee bij het verliezen van gewicht;
  • De verschillende Aloë Vera Gels zorgen voor een vitamineboost die je helpen om je gezonde leefstijl vol te houden. Deze kan je gewoon puur drinken of mixen;
  • Ook bieden we softgels. Dat zijn kleine capsules waar veel vitamines in zitten. Die van Forever Move zijn goed voor actieve spieren en gewrichten, omdat het de spanning erop verlicht.

Al deze producten vullen elkaar aan. De één helpt je direct met afvallen, de ander is juist handig bij het aanvullen van je vitamines. En ook supplementen die je ondersteunen bij je beweging zijn van groot belang.

Afvallen met begeleiding

Wanneer je ook behoefte hebt aan afvallen met begeleiding, kan je afspraken hierover maken met onze coach Angelique van Hees. Zij maakt samen met jou een schema van je dagritme. Zo bepalen jullie bijvoorbeeld in samenspraak wanneer je gaat sporten en op wat voor manieren je nog meer in beweging kunt blijven gedurende de dag. Ook de manier waarop je deze beweging combineert met het gebruik van supplementen komt ter sprake. Zo zorgen jullie er samen voor dat je niet alleen afvalt, maar ook lang je streefgewicht blijft houden.

Hulp

Heb je ook behoefte aan hulp bij afvallen? Die kan je krijgen bij Fitlifestyle Angelique! Wij helpen je niet alleen met persoonlijke begeleiding, maar ook door je kwalitatieve voedingssupplementen aan te raden, en te bieden. Neem contact met ons op en maak een eerste afspraak voor je gratis consult! We hopen je daarna snel verder te kunnen helpen in jouw afvaltraject.