Een gezonde levensstijl behouden kan lastig zijn. Of dat nu ligt aan of je de tijd hebt om te sporten, de motivatie om gezond te blijven eten of de energie om dit vol te houden: het is een hand vol. Om elke dag de juiste keuzes te blijven maken en jezelf te blijven inzetten voor het gewenste eindresultaat, is soms moeilijk om alleen te doen. Daarom biedt Fit Lifestyle Angelique je niet alleen de juiste begeleiding, maar ook de juiste producten om dit met vlag en wimpel vol te houden.
 

Wat kun je allemaal vinden bij ons?gezonde levensstijl

Of je nu wil dat de kilo’s eraf vliegen, je een optimale spieropbouw hebt of dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezond lichaam: op deze website vind je een ruim aanbod aan ondersteunende producten voor het juiste steuntje in de rug. We hebben zowel heerlijke aloë vera producten voor een gevoede huid en soepele spieren, als complete fit pakketten voor het ondernemen van een gehele cleansing en om te beginnen aan een afvalprogramma. Zowel voor de juiste voedingsmiddelen als huidverzorging voor het onderhouden van een gezonde levensstijl zit je hier goed. Dit alles kan ook nog eens gecombineerd worden met intensieve begeleiding op professioneel niveau.

Wat is de ideale toevoeging aan jouw levensstijl?

De bedoeling is dat onze producten een aanvulling zijn op je gezonde levensstijl. De producten helpen je met het op peil houden van de nodige vitamines, met het gezond houden van je spieren en huid en met het behalen van je streefgewicht. Hieronder staan enkele voorbeelden van onze fantastische producten.

Aloë Vera Gelly

Deze gel is goed voor meerdere dingen. Het verzacht, voedt, kalmeert, hydrateert en verzorgt de huid intens, met een soepele, jonge huid als resultaat. Ga een droge of schrale huid tegen met dit fijne product.
 

Forever Active Probiotic

Forever Active Probiotic draagt bij aan een gezonde darmflora en zorgt voor een normaal functionerende spijsvertering. De tabletten bieden je een unieke combinatie van zes bacterieculturen die levend aankomen in de darmen voor een optimaal resultaat.
 

Forever Supergreens

Met maar 1 stick per dag gun je jezelf het beste van meer dan 20 soorten groenten en fruit. Denk hierbij aan aloë vera, boerenkool, spinazie, goji bes en broccoli. Deze krachtige mix beschermt gezonde cellen en weefsels dankzij de vele vitamines.
 

Kies voor een gezond leven!

Gezond door het leven is wat we bij Fit Lifestyle Angelique willen bereiken! Heb jij behoefte aan een professionele begeleiding om je doelen te behalen? Neem dan gerust contact met ons op! Vraag direct een gratis consult aan of klop aan voor een persoonlijk advies. Samen met onze producten zorg jij voor een blijvende positieve verandering in jouw leven.