Tegenwoordig willen we niet alleen afvallen, maar een gezonde leefstijl hanteren. We vinden het belangrijk om goed en lekker in ons vel te zitten met daarbij de juiste voeding. Ik snap echter ook dat jij graag wil afvallen én een gezonde leefstijl wil hanteren. En ik kan je daarbij helpen!

Stel een doel vast

Voor een gezonde leefstijl is motivatie en doorzettingsvermogen nodig. Het is belangrijk om te beseffen waarvoor je dit doet. Bedenk dus goed wat je doelen zijn. Misschien wil je je wel graag fitter en energieker voelen, houd dit doel dan goed voor ogen. Op deze manier kun je je hierop focussen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een preciezer doel te nemen, zoals 5 kilo afvallen. Ik help je graag bij het opstellen van een realistisch, maar tegelijkertijd uitdagend doel.

Ik help je!

Ondanks het doel dat je voor ogen hebt, kan het alsnog lastig zijn om je te blijven focussen op een gezonde leefstijl. We worden nou eenmaal vaak verleid door diverse reclames, in de supermarkt en op straat. Daarom ben ik er voor jou, om jou te helpen! Als je het even niet meer ziet zitten, kun je mij bellen en ik help je er doorheen. Ook kan ik jou helpen omgaan met verleidingen en hoe je deze het beste kunt weerstaan.

Een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl betekent voor veel mensen dat ze hun hele eetpatroon moeten omgooien. En ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dat erg lastig is. Daarom help ik je ook met het opstellen van een eetschema en eventueel een sportschema. Zo kun je eenvoudig je gepersonaliseerde schema aanhouden en hoef je dat zelf niet te bedenken als je het even niet meer weet.

Wil jij een gezonde leefstijl hanteren?

Ik help je graag bij het hanteren van een gezonde leefstijl. Samen kunnen we het aan. Begin vandaag nog met het begin van een gezonde leefstijl. Voor meer informatie en al je vragen kun je altijd even vrijblijvend contact opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *