Begeleid afvallen met een voedingscoach

Soms lukt afvallen niet meteen zelf. Dat is niet erg: het is lastig en confronterend. Steeds als je het idee hebt dat je op de goede weg bent, krijg je toch weer zin in een snack of valt het vele bewegen zwaar. Niemand gaat natuurlijk voor de lol diëten. Maar er zijn ook leuke manieren om gezond de dag door te komen. Daarnaast hoeft letten op je voeding zeker niet te betekenen dat je weinig mag eten. Met een voedingscoach kom je daarin een stuk verder.

Voedingscoaching

Bij Fitlifestyle Angelique bieden we voedingscoaching op maat. Uit onze ervaring blijkt dat afvallen met begeleiding een stuk effectiever is dan het zelf doen. Maar we weten ook dat niet iedere coaching helpt. Je moet aangemoedigd en gestimuleerd worden om door te gaan je dieet en gezonde dagritme. Al zijn de verleidingen groot. Wij helpen je daarom met het vinden van de goede balans tussen sport en voeding. Onze coach Angelique van Hees heeft ruime ervaring en weet waar jij behoefte aan hebt. Op alle momenten in het proces.

Beter leren kennen

We kunnen beginnen met een gratis eerste consult, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Daarin spreken we af wat we van elkaar kunnen verwachten. Ook kan je direct na dat gesprek al doelen gaan stellen. Wat wil je in de komende periode écht bereiken? Alleen maar gewicht verliezen kan niet het doel zijn. Je moet jezelf ook voor de lange termijn een gezonde leefstijl aanmeten. Alleen dan weet je zeker dat je op streefgewicht blijft, en krijg je niet het gevoel dat je een beroep moet doen op noodgrepen zoals het volgen van extreem dieet. Dat is nergens goed voor.

begeleid afvallen voedingscoach

Voedingssupplementen

Daarnaast werken we met voedingssupplementen. Fitlifestyle Angelique selecteert deze op basis van kwaliteit. Zo zijn we uit gekomen bij Forever, die supplementen maakt die perfect toe te voegen zijn aan jouw dagritme. Deze vitamine- en mineraalrijke producten neem je in tijdens de maaltijd, in de vorm waarin jij dat prettig vindt. Bijvoorbeeld als een poederstick die je kan mengen met jouw favoriete drank. Maar er zijn ook vloeibare supplementen die je puur kunt drinken en kleine softgels die makkelijk met water inneemt. Samen met Angelique stel je een schema op, waarin je inplant wanneer je wel supplement gebruikt.

Sporten en bewegen

Ook maak je afspraken over sporten en bewegen. Als je wil afvallen en een gezond dagritme wil houden, is het belangrijk dat beweging een vast onderdeel wordt van je dagelijkse activiteiten. Loop bijvoorbeeld twee keer per week hard, of ga vaker met de fiets naar het werk. Een goede ochtendwandeling in het weekend kan ook geen kwaad. Zo combineer je een gezond leven met het gebruik van de juiste supplementen. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe ritme je leven aanvult. We zoeken naar de juiste balans. En we gaan er voor zorgen dat je het programma blijft volhouden. Zonder dat je jezelf uit hoeft te putten.

Prettig afvallen

Wil jij ook graag op een prettige manier afvallen zonder veel ontberingen, en heb je daar hulp bij nodig? Fitlifestyle Angelique kan je hierbij helpen! In een gratis eerste consult maken we kennis met elkaar, waarna we aan de slag kunnen. We hopen snel met je in contact te komen, zodat je kan starten met jouw nieuwe leefstijl!