De zomer komt op zijn einde en het normale leven gaat bewegen. Heb jij ook last van de vakantiekilo’s na al dat lekkere eten en drinken en word je nu verdrietig van het cijfer op de weegschaal? Wil je er graag iets aan doen maar weet je niet hoe? Met behulp van lifestylecoach Angelique kun je werken aan je nieuwe, gezondere levensstijl. Met advies en ondersteunende supplementen brengen we samen het cijfer op de weegschaal omlaag.

Aan de slag met je levensstijl

Om ervoor te zorgen dat het gewicht daalt en de stap op de weegschaal geen verdriet meer met zich meebrengt is het belangrijk om te beseffen dat dit niet zomaar even verandert. Hiervoor is een verandering van je levensstijl nodig. Gezonder leven betekent niet alleen de bitterbal te laten liggen of een drankje over te slaan, het is een mindset die je dag in dag uit moet kunnen uitvoeren. Wanneer je hier aanpassingen in kunt maken dan word jij de baas over je eigen gewicht.

Belang van voeding

Bewegen is uiteraard een belangrijk onderdeel van een gezondere levensstijl. Je moet genoeg bewegen om fit te blijven en de calorieën te verbranden. Maar voeding is het centrale punt van je gezondere levensstijl. Zonder een goede voeding gaat het gewicht niet veranderen. Het is hierbij belangrijk om naar routines te kijken die niet passen in een gezonde levensstijl. Eet bewust, gevarieerd en neem af en toe een gezond tussendoortje. Dat is de basis van je fittere en gezondere levensstijl.

Professionele begeleiding

Gewicht verliezen is een lastig proces waar veel mensen zich op stuk bijten en veel hinder van ondervinden. Het bekende jojo-effect van een steeds schommelend gewicht is bij veel mensen een terugkerend probleem. Om blijvend resultaat te boeken moet je zoals gezegd je levensstijl aanpassen. Dit is geen gemakkelijke opgave en daarom is de juiste begeleiding noodzakelijk. Dankzij de professionele begeleiding van Fitlifestyle Angelique kan jij de knop definitief omzetten. De begeleiding bestaat uit voedingsschema’s en sportschema’s, maar ook recepten om lekker te koken zonder dat het slecht is voor je. Bovendien hebben we diverse ondersteunende voedingssupplementen die bijdragen aan een gezondere en fittere versie van jezelf.

Af van die overtollige kilo’s

Wil jij weer met een goed gevoel van de weegschaal afstappen? Niet meer verdrietig worden over het getal dat op de display verschijnt? Met Fitlifestyle Angelique gaan we samen werken aan een gezondere levensstijl, met veel bewegen en een goede voeding. Ik ga als lifestyle coach graag met je in gesprek om te zien hoe we jou gewenste levensstijl kunnen behalen. Vraag een gratis consult aan of neem contact op voor meer informatie. Dan gaan we samen aan de slag tegen die overtollige kilo’s.