Het lijkt bijna onmogelijk: afvallen in de decembermaand. De hapjes, drankjes en 10-gangen menu’s zijn overal waar je kijkt. Toch is het mogelijk, met voldoende motivatie en de juiste hulp. Fitlifestyle Angelique kan jou helpen met vóór de feestdagen nog wat kilo’s kwijt te raken.

Het draait om jou

Bij Fitlifestyle Angelique draait het om jou en de versie die jij wil zijn. Afvallen over het algemeen is al niet makkelijk, maar de decembermaand kent nog extra veel verleidingen. Daarom is belangrijk dat jij bereid bent om alles te geven. Afvallen is iets waar je constant mee bezig moet zijn. Het moet dagelijks bovenaan je prioriteitenlijstje staan. Afvallen is puur discipline en motivatie. Ik kan je helpen in vorm van consultent. Dan bekijken we samen wat voor jou de beste manier van aanpak is. Ben je niet in staat om elke keer langs te komen? Mijn consulten kunnen ook online worden gehouden. Op die manier houden wij toch contact en kunnen we er alles aan doen dat jij de focus kan vasthouden.

Afvallen onder begeleiding

Kilo's kwijt voor de feestdagenBij Fitlifestyle Angelique kun je afvallen onder begeleiding. Ik werk dan samen met jou aan de beste versie van jezelf. Ik werk met producten van Forever. Dit merk richt zich op de gezondheid en welzijn van mensen. Ook gaan we voedingssupplementen toevoegen aan jou voedingsplan om er zeker dat te zijn dat je niets te kort komt. Door middel van voeding en sport werk je langzaam naar een gezonde levensstijl.

Ben je er klaar voor?

Zie je het al voor je: met al je vrienden en familie samen aan tafel. De boom is versierd en de cadeautjes liggen klaar. Jij draagt de outfit die je speciaal voor de feestdagen had gekocht en het staat geweldig. Je bent vol zelfvertrouwen en samen met iedereen vier je de mooiste tijd van het jaar. Ben je er klaar voor? Laten we samen beginnen dan.

We doen het samen

Wil jij voor de feestdagen nog een paar kilo’s kwijt? Ik help je graag bij het verwezenlijken van al je doelen! Voor een gratis consult of vragen kun je altijd contact opnemen. Dan kijken wij samen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.