Wil Je Graag Een Maat Minder

Voor De Zomer

gewicht

De lente is begonnen en ook de zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat die gevreesde bikini ook weer uit de kast kan. Nog niet helemaal bikini ready en wil je nog snel een paar kilo’s afvallen? Voorkom dan deze meest gemaakte fouten bij afvallen!

1. Misleidende light producten
Een product mag volgens de Warenwet ‘light’ genoemd worden wanneer het 33% minder calorieën, vet óf suikers bevat. Fabrikanten vervangen de vetten in hun product door suikers, zodat het product wettelijk gezien de aanduiding ‘light’ mag dragen, zoals ‘light’ chips. Vaak betekent de vervanging van vet door suikers dat er qua caloriegehalte nauwelijks winst wordt behaald.
Ook zie je in de supermarkt veel producten met de aanduiding 0% vet, dat klinkt gezond toch? Kijk voor de zekerheid toch maar eerst even op het etiket hoeveel suikers erin zitten. Suikers zijn veel slechter voor de lijn dan vetten. Suikers bevorderen namelijk de vetopslag en blokkeren de vetverbranding.

2. Jezelf uithongeren
Herken je dit? Dat je zó gemotiveerd bent om het goed te doen dat je eigenlijk een beetje doorslaat en begint met jezelf uithongeren? De kans is groot dat je een haat-liefde verhouding met eten hebt en je schuldig voelt bij alles wat je eet. Je slaat maaltijden over omdat je dan vindt dat je goed bezig bent. Helaas werkt deze aanpak altijd averechts. Vroeg of laat leidt jezelf uithongeren tot overeten. Wil je op de lange duur een gezond gewicht bereiken? Neem dan 3 voedzame maaltijden per dag en 2 à 3 verantwoorde tussendoortjes.

3. Verkeerde overtuigingen
Oorzaak nummer drie vindt haar oorsprong in de achterhaalde overtuiging dat je vooral op calorieën en vet moet bezuinigen als je aan je gewicht wil werken. Dit maakt producten zoals mueslirepen, ontbijtkoek en zelfs eierkoeken, onterecht populair onder mensen die af willen vallen. Onterecht omdat dergelijke voedingsmiddelen voor het grootste gedeelte uit suikers en koolhydraten bestaan en verder weinig voedingswaarde hebben. De angst voor vet en calorieën leidt tot verkeerde keuzes.
Het gaat erom dat je voeding evenwichtig is, dus met zo weinig mogelijk suiker en voldoende eiwitten en vetten. Kies waar mogelijk ook altijd volkoren producten.

Wat zijn jouw valkuilen?
Dit waren een aantal verborgen valkuilen waar veel mensen de mist mee in gaan.
Maar er zijn meer valkuilen waarvan je je wél bewust bent en waar je met een beetje inzicht en hulp best wat aan kan doen.

’s Avonds snacken op de bank.
Een moeilijk moment voor heel veel mensen. Overdag kun je je prima inhouden en gaat alles goed, maar ’s avonds, eenmaal op de bank aanbeland dan is de snackdrang niet meer te bedwingen en gaat het mis. Het is verstandig om voor jezelf vervanggedrag te bedenken voor moeilijke momenten. Dus als je zin hebt in iets lekkers, ga dan iets anders doen zoals een vriendin bellen, een rondje om het huis lopen (dat is meteen dubbel gezond) of een tijdschrift lezen. Zolang het maar iets is dat bij je past en wat voor jou kan werken.

Houd een eetdagboekje bij
Als je je niet bewust bent van je valkuilen houd dan een eetdagboekje bij waarin je niet alleen noteert wát je eet en wanneer, maar ook hoe je je op dat moment voelde. Dit geeft je meer inzicht in je eigen eetgedrag en dat maakt het ook makkelijker om het aan te pakken.

Hulp
Het is wetenschappelijk bewezen dat afvallen en op gewicht blijven het beste lukt met persoonlijke begeleiding. Ben jij ook iemand die wel een stok achter de deur kan gebruiken? Wacht dan niet langer

En start vandaag nog

afslanken

Wilt u uw gezondheid  overgewicht gewichtsverlies dramatisch veranderen

Pas nu toe  ga na mijn gratis rapport en je zal niet alleen snel afvallen door  buik vet te  verbranden ,maar je voorkomt ook een hele hoop levensgevaarlijke ziektes

Vul Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS

©Copy Right 2015  Fit Lifestyle -Angelique.nl  -All Rights Reserved. Disclaimer  Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *