Gezond Afvallen En Je lichaam in top conditie!

10984598_818191774916602_1112523062021240973_n

Afvallen, dat willen we allemaal. Op gewicht blijven, ook erg belangrijk. We weten allemaal waar de pondjes vandaan komen en we weten ook wat we wel en niet mogen eten. Veel mensen beginnen met een dieet en vallen een paar kilo af. Dan vallen ze langzaam weer terug in hun “oude’ patroon, en de kilo’s komen er weer aan. En met een beetje tegenslag, dubbel! Ze geven dan het dieet de schuld, pfff, dat werkt ook niet, zeggen ze dan. Maar het ligt niet aan het dieet. Het ligt echt aan je eetpatroon. En het is een feit…..als je aanleg hebt om aan te komen, dan heb je levenslang.

En dat is zo waar! Er bestaat op heel de wereld geen één pilletje of shake of wat dan ook wat er voor zorgt dat je slank blijft. Je zal er altijd aan moeten blijven werken. Ik hoor nu meteen iedereen denken…….mag ik dan nooit iets lekkers meer…………..mag ik nooit meer een frietje….chocolade……….chips enz.?

Natuurlijk wel. Maar beheerst. Op deze site vind je lekkere verantwoorde recepten, tips en weetjes maar ook een programma waarin je in 69 dagen in een top conditie kan komen. Kortom…..leren verantwoord te eten, op gewicht te komen en vooral te blijven!

Gezonder En Slanker , Het  Kan !

Het kan met een verandering van je levensstijl, een gezonde benadering voor de lange termijn. Gezond gewicht verliezen begint bij inzicht krijgen in je eigen situatie en begrijpen wat voor jou belangrijk is. Waarom wil je afvallen? We weten dat het niet gemakkelijk is om je gewenste gewicht gedurende je hele leven vast te houden. Het vraagt een aangepaste manier van leven. Daarom moet je zeker in het begin veel tijd besteden aan je motivatie en aan je doelstellingen. Vertel ook je familie en vrienden dat je gaat starten met een nieuwe manier van leven en eten en houd hen op de hoogte van je vorderingen. Zij kunnen je dan heel goed aanmoedigen.

Het allerbelangrijkste is dat je er zelf helemaal open voor staat. Ben gemotiveerd en wil echt afvallen anders hou je het niet vol en gooi je al snel de pet er naar. Erg zonde want het is echt mogelijk om op een leuke manier gewicht te verliezen zonder dat het meteen zo bezwaard is.

Kijk in de winkels naar de etiketten en vergelijk producten met elkaar. Je zal zien dat er erg veel verschil in hoeveelheden suikers en-of vetten in een product zit. Kies bewust welke je neemt.

Als je na een tijdje verantwoord eten niet meer afvalt of heel erg langzaam, dan is je lichaam gewend geraakt aan je manier van eten. De stofwisseling gaat langzaam omdat het niet zo veel meer hoeft te werken. Het is eigenlijk als het ware `saai` geworden voor de stofwisseling. Dit kun je verhelpen door één dag in de twee weken alles te eten wat je maar wil. Chocolade, frietjes, ijs, snoepjes, chips en noem maar op. Laat de calorieën de pan uit rijzen. Wat er gebeurd in je lichaam is het volgende: je stofwisseling word wakker en denkt, oh jee, ik moet aan de gang. Hij is dan zo hoog dat het meteen aan het werken gaat. De dagen daarna eet je weer gezond en verantwoord. Je stofwisseling blijft echter een paar dagen heel hoog zodat je weer verder gaat met afvallen.

11800078_1039832389368705_3962305506972871341_n

Probeer nu ons programma en ga samen met ons de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Meld je nu aan

En  in mijn Gratis Rapport    krijg je nog meer tips , trucs en strategieën en kun je DIRECT  beginnen met het verliezen van je extra kilo s zonder dat je je zelf hoeft te verhongeren , uren in de sportschool hoeft door te brengen , terwijl je toch het voedsel kunt eten wat je graag eet. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond  afvallen vraag dan nu direct mijn gratis rapport aan .Het is gratis eenvoudig toe te passen en heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo s jij kunt de volgende zijn .

Vul Nu Hieronder Het Korte Formulier In

Deze Informatie …..Het Is 100%

  GRATIS

 


©Copyright2015 Fit Lifestyle -Angelique .nl – All Rights Reserved.Deze informatie is niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren ,behandelen, genezen of voorkomen resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet voor iedereen gelijk ,wij kunnen dan ook niet garanderen dat u exact dezelfde resultaten bereikt

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *