maatje meer of minderAfvallen is een veelgewenste droom voor velen. Maar hoe je dit voor elkaar krijgt zonder last te krijgen van een jojo-effect is niet altijd even makkelijk. Een maatje minder voor de lange termijn kan alleen met behulp van een gezonde levensstijl. Lifestyle coach Angelique ondersteunt hierbij, geeft adviezen en biedt producten aan die jou kunnen helpen aan dat maatje minder.

Voedingspatroon veranderen

De basis van een gezonde levensstijl is de juiste voeding. Waar eten vaak een gewoonte is die bestaat uit diverse routines kan een gezonde levensstijl alleen worden gehandhaafd als je heel bewust bezig bent met je voeding. Niet alleen bewust met wát je eet, maar ook dát je eet. Dus niet even snel een hapje eten achter je laptop, maar je tijd nemen en rustig eten. Dat vergroot het bewustzijn. Verder zijn gezonde tussendoortjes belangrijk, zoals noten, groente of fruit. Dit vermindert het hongergevoel zonder dat je te veel calorieën binnenkrijgt.

Blijven bewegen

Naast de juiste voeding is blijven bewegen ook essentieel. Een gezonde levensstijl is immers een balans tussen voeding en bewegen. Waar mensen echter vaak tegenaan lopen is het vinden van goede oefeningen op het eigen niveau. Daarin ondersteunen wij met de verschillende F15-pakketten. Daarin vind je trainingen op verschillende niveaus, bestaande uit cardio-oefeningen, workouts, intervaltraining, FIT-yoga en specifieke krachtoefeningen. Zo kun je met behulp van goed bewegen die overtollige kilo’s kwijtraken. Voor ervaren sporters hebben we ook trainingspakketen om juist sterker te worden en een maatje meer te creëren. Een maatje meer in spieren welteverstaan.

Juiste ondersteuning

Voeding en bewegen zijn de bouwstenen, maar begeleiding is vaak onmisbaar om de resultaten te behalen en vooral te behouden. Daarom helpen we jou bij Fitlifestyle Angelique met het bereiken van een gezonde levensstijl. Dat doen we door middel van voedingsschema’s, sportschema’s en recepten om lekker én gezond te eten. Daarnaast bieden we ondersteunende voedingssupplementen aan die bijdragen aan het bereiken van dat maatje minder of meer.

Samen naar dat maatje minder

Wil jij graag dat maatje minder behalen maar lukt het je niet alleen? Dan helpt Fitlifestyle Angelique jou aan het gewenste resultaat. Als lifestyle coach ga ik graag met je in gesprek om jouw gezondere levensstijl te realiseren. Vraag een gratis consult aan of neem contact op voor meer informatie. Dan gaan we snel voor dat maatje minder of meer.