Heb jij je de afgelopen tijd wat minder bezig gehouden met het behouden van een gezonde levensstijl en is het tijd om jezelf te herpakken? Dan is een steuntje in de rug altijd fijn. Doe dat dan met onze Fit producten! Onze voedingssupplementen helpen je om weer alles uit jezelf en je lichaam te halen. We zetten hier een paar effectieve producten voor je op een rij.

Welke producten passen het beste bij jouw gewenste levensstijl?

Forever Lite Ultra Shake: dit smaakvolle drankje met extra proteïne is een ideaal onderdeel van een gewichtsbeheersingsporgramma. Deze shake helpt je te stoppen met schommelen in gewicht en is een echte hulp op weg naar een langdurige gezonde levensstijl. Dankzij de mineralen, vitaminen en soja-proteïne is het ook geschikt als snack voor de intensieve sporters. Je kunt kiezen uit de smaken chocolade en vanille.

C9 pakket: onze Clean 9 Fit 1! Dit is het ideale pakket om jezelf mee te herpakken. Een gezonde levensstijl begint met een sterk begin. Dit negen daagse cleansing-programma zorgt ervoor dat je lichaam en geest gereset worden en dat je klaar bent voor een gezonder leven. Stimuleer je energie en wordt fitter. Heb je behoefte aan advies in combinatie met dit product? Dan krijg je ook nog eens gratis recepten toegestuurd, een gezond voedingsschema, 9 dagen begeleiding en coaching om alles uit je dagen te halen, een intakegesprek van een half uur en maar liefst 4 consultgesprekken. Zo kunnen we samen beginnen aan een gezonder en fitter leven!

Wat bevat het C9 pakket?back in shape

Forever Aloë Vera Gel: 2 keer 1 liter

Forever Lite Ultra: 15 maaltijden

Forever Therm: 18 tabletten

Forever Garcinia Plus: 54 softgels

Forever Fiber: 9 sticks

 

Voedingssupplementen: we hebben een groot assortiment aan voedingssupplementen die jou ondersteunen bij het onderhouden van een gezonde levensstijl. Elk met hun eigen vitamines, mineralen en voordelen. Bekijk onze pakketten en of losse producten en stel de meest effectieve combinatie voor jezelf samen.

Doe het samen met Fit Lifestyle Angelique

Voor al onze voedingssupplementen geldt: wil jij weten welke het beste zijn voor jouw persoonlijke situatie? We bieden begeleiding en coaching aan voor het bereiken van een gezonde en fitte levensstijl. We geven je graag online advies of bieden je een gratis consult aan om te kijken wat het beste werkt voor jou. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie, dan kunnen we samen beginnen aan een gezonde levensstijl!