Heb jij last van een droge, schrale of geïrriteerde huid? Dan is de Aloë Propolis crème voor jou de oplossing. Deze crème biedt verzachting en ondersteunt de huid optimaal. Wil jij weer lekker in je vel komen te zitten? Lees hieronder dan alles over deze vocht inbrengende huidverzorging.

Propolis crèmeBijenpropolis

De formule van de Propolis crème bevat aloë vera, kamille extracten en wordt aangevuld met vitamine A en E. De samenstelling van aloë vera en bijenpropolis vormt een sterke combinatie. Bijenpropolis is een natuurlijk middel dat door bijen wordt verzameld uit bladeren, schors van bomen en knoppen. Door haar gunstige effecten wordt bijenpropolis al honderden jaren toegepast voor het creëren van een zachte huid. Geniet van het beste wat de natuur jou te bieden heeft.

Voor de gevoelige huid

In deze koude maanden hebben veel mensen last van een droge of schrale huid. Wil jij dit voorkomen of verhelpen? Maak dan gebruik van de Propolis crème. Deze zalf hydrateert de huid en maakt deze weer zijdezacht. Je brengt de crème dagelijks aan op de probleemgebieden en merkt al binnen enkele dagen verschil. Deze crème is geschikt voor handen, gezicht en lichaam. Het middel beschermt en versoepelt jouw huid. De perfecte toevoeging voor in de herfst en wintermaanden.

Het beste voor jouw huid

Wil jij ook het beste middel voor jouw huid? Probeer dan eens de Aloë Propolis crème. Met deze crème behaal jij jouw gewenste resultaten en kom jij weer heerlijk in je vel te zitten. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op. Ik help je graag verder.