Jouw gezondheid start met gezonde voeding. Maar de juiste voedingssupplementen kunnen jou ondersteunen in je gezondere levensstijl. Dit zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en je lichamelijk en geestelijk gezonder wordt. Bij Fit Lifestyle Angelique vind je een ruim aanbod aan voedingssupplementen met aloë vera, die bijdragen aan jouw gezondheid.

Aloë vera voor een gezonde levensstijl

Het gebruik van aloë vera draagt bij aan jouw gezonde levensstijl, en is een perfecte aanvulling op gezonde voeding. In alle aloë vera voedingssupplementen zitten werkende stoffen van de aloë vera plant, waarbij de gel wordt verwerkt in het supplement. Deze stoffen dragen onder meer bij aan goede weerstand en voorzien je ook iedere dag weer van voldoende energie. Daarnaast helpen de voedingsstoffen van de plant ervoor dat je lekker in je vel zit en helpt het je aan een algemeen gevoel van welzijn krijgt. Hierdoor passen de voedingssupplementen uitstekend binnen een gezond levenspatroon.

Diverse varianten

De aloë vera voedingssupplementen zijn beschikbaar in diverse varianten. Allen hebben naast de gel van de aloë vera plant ook nog extra toegevoegde bestandsdelen met ieder hun eigen werking. Zo is er de Aloë Berry Nectar, waarbij de toevoeging van cranberry en appel zorgt voor extra mineralen en de reiniging van de blaas. De Aloë Bits N Peaches heeft naast de gel ook perzik als bestandsdeel, dat bijdraagt aan een gezonde huid en een positieve werking op je immuunsysteem. Tenslotte kun je bij Fit Lifestyle Angelique ook nog de Aloë Vera Gel krijgen, een puur product met meer dan 200 verschillende bouwstoffen.

Los of in handig Tri Pack

Tri Pack Aloe Combo

Fit Lifestyle Angelique levert altijd de beste kwaliteit voor uw gezondheid. Je kunt de verschillende aloë vera voedingssupplementen dan ook allemaal los verkrijgen. Het is echter ook mogelijk het handige Tri Pack te bestellen. Hierbij krijg je de verschillende varianten samen in één handige verpakking. Zo heb je alle werkzame stoffen en alle smaken eenvoudig in bezit en kun jij je gezonde levensstijl een boost geven. De voedingssupplementen zijn eenvoudig te mixen met water of pure vruchtensap, maar zijn ook puur te drinken. Voor een optimale werking wordt wel aangeraden het langere tijd te gebruiken.

Samen werken aan jouw gezondheid?

Wil jij graag werken aan je gezondheid, maar heb je hier wat hulp bij nodig? Ik help je graag bij jouw gezonde levensstijl. Als lifestyle coach werk ik samen met jou aan het aanleren en toepassen van een gezondere manier van leven. Dankzij gezonde voeding zorgen we voor meer energie en met behulp van de voedingssupplementen zorgen we ervoor dat jij weer lekker in je vel zit. Wil jij dat extra beetje hulp om de volgende stap te zetten naar een betere gezondheid? Neem dan gerust contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je, zodat we snel aan de slag kunnen.