Ben je dol op de smaken van chocolade en vanille? Met de Forever Lite Ultra shake kan je kiezen uit deze twee heerlijke smaken en tegelijk gezond blijven! Door uitgebalanceerde vitamines, proteïnes en mineralen is deze shake een goede aanvulling op je gezonde dagritme. Bij Fitlifestyle Angelique kan je deze lekkere en proteïnerijke shake eenvoudig bestellen.

UitgebalanceerdForever Lite Ultra Chocolate

Door de Forever Lite Ultra shake samen te voegen met melk of water krijg je een smaakvolle drank vol proteïnen die je de dag door helpt. Je maakt de drank makkelijk en snel op ieder moment van de dag. In de shake zitten veel verschillende ingrediënten die bijdragen aan je fitheid. Met goed uitgebalanceerde proteïnen, vitamines en mineralen is deze shake een bron van gezonde energie. Zo zitten er onder meer vitamine B12 en jodium in.

Sportief

Deze shake is ideaal als je naast een sportief leven proteïnerijk wil eten. Door deze shake te combineren met regelmatige beweging werk je aan een fit lichaam. Je voelt jezelf fitter en krachtiger gedurende de dag, ook als je je moet inspannen. Ook houd je jouw gewicht er blijvend mee onder controle. Door de niet-genetisch gemanipuleerde soja-proteïne in de shake, word je gezonde levensstijl ondersteund.

Lekkere smaken

Als aanvullende snack voor sports is de Forever Lite Ultra shake ook heel lekker! Met de smaken chocolade en vanille voldoet deze drank aan de wensen van de levensgenieter die wel van zoet houdt. Nooit eerder waren chocolade en vanille zo gezond. De shake heeft een laag vetgehalte, waardoor het een perfecte aanvulling wordt op je gezonde leven.

Eindeloos combineren

De Forever Lite Ultra shake is makkelijk te maken. Tijdens het ontbijt, na het sporten of laat op de avond; je kan de shake drinken wanneer jij dat wilt. Door Forever Lite Ultra te mengen met verschillende soorten melk of water krijg je jouw favoriete drankje. Je kan de shake zo lekker mogelijk maken door het te drinken of mixen met fruit. Bijvoorbeeld met lekkere frisse bosbessen, aardbeien of frambozen. Je kan zo de drank maken waar jij zin hebt! En omdat je de shake ook kan mengen met water, kan je deze ook lactosevrij drinken.

Recepten

Verras jezelf en anderen met de verschillende variaties van de Forever Lite Ultra shake. Je kan de drank samenstellen volgens verschillende recepten. Door te mixen met gemalen gember voeg je een klein pitje toe aan je drankje. En als je kokosmelk toevoegt wordt de smaak weer tropisch. Natuurlijk kan je ook je eigen recepten bedenken. Zo maak je altijd een shake die aan de wensen van een ander voldoet. Bijvoorbeeld als je samen met vrienden gaat sporten en een shake wil meenemen voor bij het trainen.

Gezond leven

Met de Forever Lite Ultra shake ondersteun je vooral je lichaam in combinatie met regelmatige beweging en gezonde voeding. Wil je meer weten over een fit en vitaal leven? Neem dan contact op met Fitlifestyle Angelique. Dan help ik je verder met een consult!